Landstingets logo

Är du sjuksköterska och intresserad av barnpsykiatri? Då kanske det är dig vi söker till vårt härliga gäng på Bedömningsmottagningen i Sundsvall!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett oöppnat kuvert med utdrag från Polisens belastningsregister som du beställer själv via Polisens hemsida.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Bedömningsmottagningen BUP

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-04 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i vårt bedömningsteam arbetar du tillsammans med tre sjuksköterskekollegor, psykologer, kuratorer, läkare och sekreterare. Du ger råd till föräldrar och vårdgrannar via Tele Q, tar emot nyanmälningar samt gör akuta bedömningar. Även viss beredskapstjänstgöring på vår dag/slutenvård ingår i tjänsten.

Här är du en i det multiprofessionella teamet. Hos oss finns möjlighet till kompetensutveckling När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning, individuella scheman och inom förvaltningen arbetar vi med införande av kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för det barnpsykatriska området. Det är meriterande om du är vidareutbildad inom psykiatri eller barnsjukvård.

Vi ser att du är en person som är trygg och stabil och har en god samarbetsförmåga.
Du bör även vara van att ta egna initiativ och att sätta igång aktiviteter samt ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Svensson Karin , Telenr: +4660181680
  • Vårdförbundet - Bodin Carola , Telenr: +4666089897
  • Sjuksköterska - Granlund Ingrid , Telenr: 060-181177

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-25


Visa annons som pdf