Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med engagerad och kompetent personal som delar med sig av sina kunskaper och arbetar i team? Fascineras du av människans återhämtningsförmåga och vill utvecklas som sjuksköterska inom rehabiliterande omvårdnaden? Om du vill bli en del av multiprofessionella teamet som är nu inne i ett spännande utvecklingsskede, då ska du söka dig till oss och bidra till en rehabilitering som skapar värde i varje möte.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Rehabiliteringsenhet 26 B i Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-01 .

Arbetsuppgifter

Rehabiliteringsavdelningen 26 B i Sundsvall ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Vår Rehab avd. 26 B i Sundsvall bedriver rehabilitering för personer som behöver inneliggande heldygnsrehabilitering. Vi har för närvarande 18 vårdplatser fördelade på två team som jobbar med rehabiliteringsinsatserna som är individuellt anpassade. Vårt uppdrag är rehabilitering för patienter från 18 år och uppåt med bla. neurologiska sjukdomar, ryggmärgsskador, hjärnskador, multitrauma. Våra rehabiliteringsinsatser är inriktade så att våra patienter ska få en optimal självständighet i vardagen. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt. Vår största framgångsform är vårt teamarbete, teamet består av sjuksköterska, undersköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, psykolog, logoped och dietist.

Vi erbjuder dig:
Tillsvidareanställning med dag- och kvällstjänstgöring (2 helger av 5), tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Det finns även möjlighet till nattjänstgöring eller treskift om det skulle passa dig. Nattjänstgöring för dig som är nyexaminerad kan bli aktuellt först när du känner dig varm i kläderna. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi erbjuder ett stimulerande och varierat arbete som till stor del utförs i tvärprofessionella teamet. Vi har hög personaltäthet och vårdtiderna är långa vilket gör att du som sjuksköterska har möjlighet att lägga ett stort engagemang på varje patient inom dina expertisområden. Utifrån dina behov erbjuder vi dig möjlighet att gå olika kurser, både interna och externa, för att öka dina kunskaper inom området rehabilitering, t.ex. strokekompetens rehab.

Kvalifikationer

För att ytterligare förstärka vårt team söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för rehabiliterande omvårdnad. Du ska tycka om att växla mellan individuella insatser, gruppinterventioner och tätt samarbete med andra yrkeskategorier. Du är självständig och tar egna initiativ, du är lyhörd och tycker om att samarbeta. Du är öppen för förändringar och engagerad i verksamhetsutveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet som sjuksköterska inom rehabiliterande omvårdnad. Även du som är ny i din roll som sjuksköterska är välkommen med din ansökan eftersom vi ser oss själva som en lärande organisation där vi har bland annat utvecklat en kompetenstrappa för sjuksköterskor. Målet är att du ska som rehabiliteringssjuksköterska kunna; leda, fördela och utveckla omvårdnadsarbete utifrån patientens behov samt främja vardagslärande kultur. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Dina nya kollegor ser fram emot att börja samarbeta med dig. Tillsammans gör vi skillnad för människor på olika sätt, varje dag.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Upplysning

  • Enhetschef - Cavic Sasha , Telenr: 070-4633671
  • Kommunal Västernorrland - Sjödin Ulrika , Telenr: +4660181650

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-09


Visa annons som pdf