Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinavdelning 1 i Örnsköldsvik tillhör Länsverksamhet Kardiologi som har verksamhet vid länets tre sjukhus. Avdelning har en inriktning mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vår verksamhet och patientsäkerhet, kompetensutveckling och arbetsmiljö är några av de frågor vi värdesätter högt.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska Länsklinik Kardiologi Medicin avd 1 Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-04 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du i ett team tillsammans med undersköterskor och läkare. Du ansvarar för patientens omvårdnad, övervakning av vitala parametrar, läkemedelshantering samt genomförande av beslutad behandling. Arbetsuppgifterna varierar utifrån patienternas behov. På avdelningen vårdas tex patienter med ischemisk hjärtsjukdom, arytmier, hjärtsvikt samt internmedicinska patienter med exempelvis KOL, diabetes eller akuta infektioner.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på medicinavdelning 1. Omfattningen är heltid men det finns möjlighet till lägre tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Oavsett om du är en erfaren sjuksköterska eller om du är ny i din yrkesroll kan du bidra till vårt team. När du börjar hos oss får du en bra inskolning och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram "FINNS" för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. Vi har även ett utarbetat mentorskap på avdelningen för sköterskor där du erbjuds stöd och lärande. Vi erbjuder möjlighet till kompetensutveckling inom såväl kardiologi som avdelningens övriga specialområden, exempelvis tolkning av telemetrier, utbildningar mm. Du som har CSN lån kan även få möjlighet till en avbetalning på lånet med 2000 kr under 24 månader.

Vi har individuell lönesättning, individuella önskescheman och kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser, för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Som person ser vi att du har ett gott bemötande samt arbetar flexibelt och självständigt. Vidare har du lätt för att samarbeta och anpassa dig till nya situationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så skicka gärna in din ansökan idag!

Är du nyfiken? Tveka inte att höra av dig så kan du få komma och hospitera och prova på att vara hos oss en dag. Du får möjlighet att träffa vårt härliga gäng som kommer visa dig avdelningen och hur vi jobbar.

Välkommen!

Upplysning

  • Enhetschef - Hallebjer Maritha , Telenr:
  • Enhetschef - Andersson Elin , Telenr: +4666089567
  • Vårdförbundet - Johansson Maria , Telenr: 070-3040854

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-31


Visa annons som pdf