Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Hjälpmedel Västernorrland finns under regionledningsförvaltningen och arbetar för att med bred kompetens och hög servicekvalitet erbjuda ändamålsenliga tekniska hjälpmedel för att personer med funktionshinder ska få en enklare vardag samt ökad självständighet och trygghet. Hjälpmedlen förskrivs av regionens eller kommunernas vårdpersonal. Hjälpmedel Västernorrland levererar sedan de förskrivna hjälpmedlen.
Fördelat på tre enheter; logistik, konsulent och teknik samt en stabsfunktion har verksamheten ca 55 anställda varav logistik består av ca 15 medarbetare. Huvudanläggningen finns i Ljustadalen i Sundsvall. Medarbetare finns även i Sollefteå och i Örnsköldsvik. Hjälpmedel Västernorrland ingår i Regionledningsförvaltningens område Hälso- och sjukvård.

Region Västernorrland söker

Enhetschef till Logistikenheten, Hjälpmedel Västernorrland

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-16 .

Arbetsuppgifter

Till Logistikenheten söker vi nu en enhetschef med placeringsort Sundsvall.

Vi är inne i en mycket spännande och dynamisk tid. Det svenska hälso- och sjukvårdssystemet ställer om sig på flera sätt. Vård som behövs av många flyttas närmare patienten, i vissa fall ända hem i patientens eget hem. Förändringen möjliggörs bland annat genom användandet av ny teknik och nya arbetsmetoder. Vår förmåga att leverera hjälpmedel på många adresser i rätt tid kräver utveckling av våra logistiksystem. Teknikutvecklingen påverkar också hjälpmedlen som blir mer avancerade och mer anpassade utifrån specifika behov. Hjälpmedel Västernorrland är i startgroparna till en förändring mot visionen Hjälpmedel 2.0.

Vi är ett kompetent gäng medarbetare som söker dig som vill vara med och utveckla både människor och verksamhet för att fortsätta att skapa bra tjänster för dem som bor i vår region. För rätt person kommer det finnas många utmanande och spännande uppgifter de närmaste åren.

Som enhetschef har du fullt ansvar för verksamhet, personal, ekonomi och kommunikation. Du ska etablera en god arbetsmiljö med delaktighet och gemenskap samt skapa förutsättningar för medarbetarna att växa och utvecklas i sina roller. Du har både en ledande och coachande roll där du arbetar processinriktat. Chefsrollen kräver att du kan leda och fördela arbete, prioritera och hitta samverkansmöjligheter på olika nivåer i och utanför organisationen.
Att upprätthålla och vidareutveckla relationerna med våra kunder och leverantörer och att aktivt omvärldsbevaka ingår som viktiga delar i jobbet. Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du har högskoleutbildning med inriktning logistik samt minst 2 års erfarenhet av ledarskap, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet med 2 års erfarenhet av personalansvar. Vi vill att du har erfarenhet av lagerlogistik, administrativa processer och en vana av strukturerat förändringsarbete. Arbetet kräver att man har vana av att arbeta i administrativa system. Det är meriterande om du har kunskap och erfarenhet av Lean, Six Sigma, ISO9001 och projektledning. Då vi arbetar nära våra brukare så kräver det att du kan tala och skriva svenska och engelska. Det är meriterande om du även kan andra språk.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och ser att du är en mål- och resultatorienterad person med god samarbetsförmåga. Vi söker en tydlig och kreativ ledare som har en förmåga att se till helheten. Chefer i Regionen företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet tidsbegränsat på 4 år och möjlighet till förlängning, med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke.

B-körkort krävs då det förekommer resor i tjänsten.

Kontaktpersoner:
Verksamhetschef - Lena Nordkvist, Tel: 060-149602, Mob: 073-0942570 - under v. 28-32 lämna meddelande så ringer Lena upp.
SACO - Charlotta Palmgren, Telenr: 060-14 96 71 - Semester v. 28-31
Kommunal Västernorrland - Jonas Larsson, Telenr: 060-14 96 37 - Semester v. 30-32

Varmt välkommen med din ansökan.

Upplysning

  • Verksamhetschef - Nordkvist Lena , Telenr: +4660149602
  • SACO - Palmgren Charlotta , Telenr: +4660149671
  • Kommunal Västernorrland - Larsson Jonas , Telenr: 0738031740

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-07


Visa annons som pdf