Landstingets logo

Vill du ha ett omväxlande, utvecklande och roligt arbete på en avdelning med engagerad och positiv personal, då är du välkommen till oss på IVA!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

IVA är en av sjukhusets mest kvalificerade avdelning för övervakning, diagnostik och behandling av patienter i alla åldrar med svåra och ofta livshotande tillstånd. Hos oss finns även en uppvakningsavdelning. Våra patienter kommer från sjukhusets olika specialiteter, vilket är en utmaning och en möjlighet till utveckling.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterskor till IVA, Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-07-11 .

Arbetsuppgifter

Vi arbetar i parvård, där sjuksköterskan har omvårdnadsansvar. Du kommer att samarbeta med alla yrkeskategorier som ingår i teamet kring patienterna, därför är samarbetsförmåga viktigt för oss. Arbetsrotation mellan Iva/Hia och uppvakningen ingår.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Både du som är erfaren och/eller vidareutbildad eller nyexaminerad sjuksköterska är välkommen att söka. Du är initiativtagande, självständig och flexibel har god samarbetsförmåga samt är positiv till att delta i kvalitets och utvecklingsarbete. Du skall kunna uttrycka dig väl i Svenska, både i tal och skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Tf enhetschef - Dahlberg Berit , Telenr: +4662019517
  • Vårdförbundet - Lodin Eva , Telenr: +4662019517

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-10


Visa annons som pdf