Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Njurmedicinska enheten består av dialysmottagning, självdialysmottagning, PD-mottagning och njurmottagning. Vi etablerar oftast en långvarig vårdrelation med dialyspatienterna som återkommer 2-3 ggr/vecka. Hos oss arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterska och köksbiträde. Vi arbetar tätt ihop och har ett välfungerande samarbete
Du kommer att arbeta dagtid måndag-fredag.

Region Västernorrland söker

Köksbiträde Dialysmottagningen Örnsköldsviks sjukhus

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-09-23 till och med 2020-03-22 .

Arbetsuppgifter

Maten är en viktig del i patienternas dialysbehandling och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för de arbetsuppgifter som tillhör dialysmottagningens kök till exempel att iordningställa och servera mellanmål till dialyspatienterna i form av smörgåsar och kaffe samt iordningställa och servera lunch som levereras från Örnsköldsviks kommun. Sedvanliga rutiner vad gäller diskning efter måltider och rengöring av kök. I arbetsuppgifterna ingår också egenkontroller gällande livsmedel och beställning av varor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjord gymnasieutbildning. Erfarenhet från kök, vård eller något annat som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt anses meriterande.
Som person ser vi att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, själv kan strukturera, driva och planera ditt arbete. Du är lugn och kan fokusera på rätt saker i stressiga situationer.
Du arbetar bra med andra kollegor och lyssnar, kommunicerar och löser eventuella problem på ett konstruktivt sätt. Du är lugn och kan fokusera på rätt saker i stressiga situationer. Du har en vilja och förmåga att hjälpa andra. Du behöver kunna kommunicera i svenska i både tal och skrift.

Tjänsten är en vikariatsanställning tom 20-03-22 med en tjänstgöringsgrad på 75% .

Är du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan!
Upplysning

  • Enhetschef - Andersson Åsa , Telenr: +4666089593
  • Kommunal Västernorrland - Olsson Tony , Telenr: +4666089526

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-18


Visa annons som pdf