Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Biomedicinsk analytiker till Klinisk fysiologi, Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-07-17 till och med 2020-12-31 .

Arbetsuppgifter

Klinisk fysiologi är uppdelad i 4 sektioner, ultraljudssektionen, allmänsektionen, neurosektionen och sömnapnémottagningen. Som BMA hos oss har man ett varierande arbete med flera olika metoder ofta inom flera av sektionerna. Vi arbetar i team och har ett mycket nära samarbete med läkare. På vår mottagning arbetar ca 25 personer.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad legitimerad biomedicinsk analytiker, fördel om du har inriktning mot klinisk fysiologi.

Verksamheten på Klinisk Fysiologi är under ständig utveckling och vi söker dig som har en positiv inställning till verksamhetsutveckling och förbättringsarbete. Du är flexibel och kan hantera flera olika arbetsuppgifter under dagens gång. Du har lätt för att samarbeta och tillför glädje i arbetsteamet men trivs också med självständigt arbete.

Tjänsten är ett vikariat till 201231

Vill du bli vår nya kollega?

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Arnesson Therese , Telenr: +4660181263
  • Vårdförbundet - Reiman Jeanette , Telenr:

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-18


Visa annons som pdf