Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu en sjuksköterska till strokeavdelning 25 B i Sundsvall som ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering.

Stroke- och neurologiavdelningen 25 B är en akutvårdsavdelning med patientintag dygnet runt. Patienterna är personer som inkommer med olika neurologiska symtom och du möter dem från 18 år och uppåt. Vi arbetar i team där olika yrkesgrupper samverkar runt patienterna. I dessa ingår förutom läkare, neurologer, sjuksköterska och undersköterska även arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped. Vid behov kopplar vi även in dietist, kurator eller psykolog. Vi har ett strukturerat och regelbundet samarbete med rehabiliteringsavdelning 26 B, dagrehabiliteringen, strokemottagningen och strokehemrehab.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till strokeavdelning 25 B Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-21 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på Strokeenheten blir du en viktig del i det interdisciplinära teamet. Dina arbetsuppgifter är sjuksköterskeuppgifter inom akut strokevård och neurologi. Arbetet omfattar deltagande i såväl behandling, diagnostik, prevention som rehabilitering.

Avdelningen är uppdelad i en grupp med patienter med stort övervakningsbehov som vid akut stroke med bl.a. trombolys av akut hjärninfarkt, täta övervakningskontroller, hjärtövervakning eller kramper, samt en grupp för patienter med övriga neurologiska symtom som behöver utredas, bedömas eller behandlas.

Hos oss finns det goda möjligheter till kompetensutveckling. När du börjar får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktiskt träning, teori samt grupphandledning. Du kommer också tilldelas en mentor i form av en erfaren sjuksköterskekollega som finns till stöd det första året.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna med erfarenhet av strokesjukvård.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt då ingen dag är den andre lik. Du trivs med att samarbeta och främjar god teamsamverkan. Tillsammans medverkar vi till att skapa ett gott arbetsklimat på avdelningen och målet är att tillsammans vidareutveckla enheten mot uppsatta mål. Arbetssättet präglas av att ha patienten och patientsäkerheten i fokus.

Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Det är personlig lämplighet och intresse för stroke/neurologi som är av största vikt!

Vi har individuell lönesättning och fast schema med helgtjänstgöring två helger av fem. Arbetstider är dag/kvällstjänstgöring eller enbart nattjänstgöring, detta enligt ditt önskemål. Inom förvaltningen arbetar vi med kompetenstrappor för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande.


Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du välkommen med din ansökan.

Varmt välkommen!


Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden.

Upplysning

  • Enhetschef - Wiklund Kajsa-Stina , Telenr: +4660181648
  • Vårdförbundet - Andersson Emelie , Telenr: +4660181645

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-06


Visa annons som pdf