Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralerna Ramsele och Junsele samt distriktssköterskemottagningen i Näsåker är belägna i Västraområdet Sollefteå i natursköna Ångermanland. Området erbjuder tillgång till ett aktivt friluftsliv såsom fina skoterleder, utförsåkning/ längdskidåkning, vandringsleder och mycket mera. Verksamheterna ligger i glesbygd och vi lägger stor vikt vid utveckling av denna.


Region Västernorrland söker

Distrikts-/sjuksköterska till Hälsocentralen Ramsele och Junsele

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-10 .

Arbetsuppgifter

Vill du bli vår nya kollega?
Vi söker nu distriktssköterska till vårt team. Som distriktssköterska hos oss arbetar du med sedvanliga uppgifter som mottagningssköterska på hälsocentral, bl.a TeleQ samt egen mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är distriktssköterska alt. legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och intresse mot diabetes. Tidigare arbete i primärvård är meriterande.

Som person är du positiv, ansvarstagande, flexibel, effektiv och utvecklingsintresserad. Att samarbeta och ge både patienter och medarbetare ett respektfullt och gott bemötande är för oss på hälsocentralen en självklarhet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan.

-----------------------------------------------------------------------------
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Hälsocentralschef - Lundholm Christina , Telenr: 073-2707577
  • Vårdförbundet - Holgersson Åsa , Telenr: 070-0886703

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-08


Visa annons som pdf