Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården i Domsjö bildar tillsammans med klinikerna i Örnsköldsvik och Bredbyn ett verksamhetsområde, som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat.

Domsjö ligger ca fyra kilometer från Örnsköldsvik och ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv.
Mellan Örnsköldsvik och Domsjö tar du dig lätt med buss, bil eller cykel. Här arbetar totalt 17 medarbetare, varav 4 tandläkare och 5 tandhygienister.

Vi på Folktandvården i Domsjö söker nu två tandläkare.

Region Västernorrland söker

Två tandläkare till Folktandvården Domsjö, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-06 .

Arbetsuppgifter

Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning i ett positivt arbetsklimat. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete och tillhöra en positiv arbetsplats. Du kommer ha varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna. Det finns goda möjligheter till nischning och utvecklingsmöjligheter.

Vi erbjuder dig:
- Fungerande teamtandvård
- Kaizen = kvalitetsutvecklingsverktyg
- Väl förankrade värdegrunder

Vi har ett utvecklat introduktions- och handledningsprogram för att du redan från första dag ska känna dig omhändertagen och som en i laget.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation. Du behärskar svenska i både tal och skrift. Du har ett gott bemötande samt främjar god teamsamverkan. Du är stabil och trygg i din yrkesroll och har god anpassningsförmåga. Du har kunden i fokus och är ansvarstagande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Vallgren Karin , Telenr: 073-2710001
  • SACO - Gabrielsson Roger , Telenr: 070-658 71 58

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-06


Visa annons som pdf