Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska Psykiatriska mottagningen i Kramfors

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-15 .

Arbetsuppgifter

Den allmänpsykiatriska specialistmottagningen i Kramfors ingår i den psykiatriska länsverksamheten i Västernorrland. Vi är en erfaren personalgrupp som har god allmänpsykiatrisk och psykoterapeutisk kompetens. Behandlingsutbudet vilar på så väl dynamisk, kognitiv-beteendeterapeutiskt som interpersonell teori, både som grupp och individuell behandling. Det finns stort intresse att tillvarata medarbetarnas kompetens och att kontinuerligt utveckla verksamheten.

Vid mottagningen arbetar vi med teambaserat behandlingsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta Tele Q-rådgivning, samtalsbehandling samt läkemedelansvar. Familje- och nätverksarbete och handledning av vårdgrannar ingår också.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska men både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. Psykiatrisk påbyggnadsutbildning samt erfarenhet inom specialistpsykiatrin är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och det är viktigt för oss att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt. Du trivs med att samarbeta och främjar god teamsamverkan. Du har även en positiv inställning till ditt arbete, verksamheten och/ eller organisationen.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Tågestad Jens , Telenr: +4661286116
  • Vårdförbundet - Åkerman Maria , Telenr:

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-25


Visa annons som pdf