Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushållar med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Vi söker nu en sjuksköterska till Ortopedkliniken Sundsvall vårdavdelning och Hotell Skvadern.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till ortopedkliniken, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-23 .

Arbetsuppgifter

Ortopedavdelningen har en inriktning mot ortopediska skador och sjukdomar. Vi opererar både planerat och har även en akut verksamhet. En bra blandning av patienter gör jobbet extra intressant. Du kommer att arbeta i nära samarbete med läkare, undersköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi är ett arbetslag med en blandning av medarbetare i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen.

Vårdhotellet Skvadern, verksamheten kan beskrivas som en unik blandning av medicinsk trygghet och hotell - restaurangservice. I första hand är hotellets gäster patienter som inte behöver vårdavdelningens all medicinsk service. Även anhöriga kan i mån av plats bo på hotellet. Inom vårdhotellet bedrivs både hotell- och restaurangverksamhet.
I det dagliga sjuksköterskearbetet ingår bland annat in- och utcheckning av gäster, hantering av vårt databaserade bokningssystem, telefonservice och i överenskommelse med verksamheterna att utföra medicinsk vård.

Som sjuksköterska har du en mycket viktig uppgift, som innefattar att ge god omvårdnad till alla patienter. Du ansvarar för att patienterna känner sig trygga, omhändertagna samt att deras behov uppfylls. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är omvårdnadsarbete som innebär att övervaka hälsotillstånd, bedöma omvårdnadsbehov samt utföra ordinerade medicinska behandlingar och åtgärder. Du kommer även att delta i vårdplanering samt ansvara för egen vårddokumentation.
Du arbetar självständigt men har alltid kollegor att diskutera frågor med. Vi hjälper varandra och delar kunskaper.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är ansvarstagande, flexibel och som tycker om att arbeta med både äldre och yngre patienter. I patientkontakter och i samarbetet med kollegor visar du social kompetens då du förmedlar en positiv grundinställning och ett gott bemötande.

Hos oss är du en i det multiprofessionella teamet. Här finns möjlighet till kompetensutveckling. När du börjar hos oss får du en individuellt anpassad introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. I programmet ingår både praktisk träning, teori samt grupphandledning.

Vi har individuell lönesättning och inom länskliniken har vi infört kompetenstrappa för att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser för att nå uppsatta mål och ge patienten en säker vård och ett gott bemötande. Vi diskuterar gärna så långt det är möjligt olika schemalösningar samt arbetsfördelning mellan avdelning och hotellet.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår länsverksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan! Om du har frågor är du välkommen att ringa till oss, så berättar vi mer! Urval av sökanden sker löpande.

Upplysning

  • Enhetschef - Munter Camilla , Telenr: 0701912868/060135295
  • Vårdförbundet - Söderlund Marie , Telenr: 060-181114

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-20


Visa annons som pdf