Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Regionfastigheter ingår i Regionledningsförvaltningen och agerar som en intäktsfinansierad resultatenhet. Regionfastigheters verksamhetsidé är att utifrån kundens behov och ett ansvarsfullt fastighetsägande skapa, anpassa och förvalta ett väl sammansatt bestånd av ändamålsenliga lokaler. Som hyresvärd ansvarar vi för lokalförsörjning, förvaltning och underhåll av regionens fastigheter. Vid in- och uthyrning av lokaler ansvarar vi för administration av hyror.

Vid ny-, om- och tillbyggnader svarar vi för upphandling, projektledning och kontroll. Den yta som förvaltas uppgår till ca 500 000 m2 bruksarea. Vidare ansvarar Regionfastigheter för strategiska och långsiktiga fastighetsfrågor som energieffektivisering, investeringsplanering samt köp och försäljning av fastigheter.

Region Västernorrland söker nu en Elektriker till Regionfastigheter Sollefteå.

En av våra medarbetare går snart i pension. Av den anledningen vill vi nu anställa en person som kan ta över dennes ansvar. Vi gör det i god för att ge möjlighet till ett erfarenhets & kunskapsutbyte. Dessutom står Regionfastigheter i Sollefteå inför en mycket spännande tid framöver. Under de närmsta åren kommer ett omfattande arbete att pågå på samtliga fastigheter med att modernisera vårt styr och reglersystem. Det samma gäller vårt passagesystem. Utöver det så pågår och planeras många olika projekt. Så det vi erbjuder är intressanta och spännande arbetsuppgifter. Med den unika möjligheten att få vara med från början i de olika projekten som planeras.

Region Västernorrland söker

Elektriker till Regionfastigheter Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-24 .

Arbetsuppgifter

Du kommer ansvara för de elektriska systemen. Det innefattar reservkraft, ställverk, UPS:er mm. Du utför olika arbeten i våra elektriska system. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir drift och underhåll med focus mot elektriska system.

Även arbeten inom andra tekniska områden kommer att förekomma. Det omfattar styr och regler, passagesystem (ARX), värmesystem, hissar, gasanläggningar, kylanläggningar, brandlarmanläggningar mm. Du medverkar vid planering och genomförande av projekt och ombyggnationer.

Exempel på ansvarsuppgifter med focus på elektriska system.

- Ansvara för reservkraftanläggningar, UPS anläggningar och likande.
- Utföra löpande tillsyn och skötselåtgärder avseende fastigheternas drift och underhållsbehov.
- Ta emot felanmälningar och bedömer åtgärd av dessa.
- Planera förebyggande åtgärder.
- Medverka vid myndighetsbesiktningar samt ansvarar för att ev. anmärkningar åtgärdas så att myndighetskrav avseende fastigheterna uppfylls.
- Ingå i projektgrupper och vara delaktig vid bygg och investeringsprojekt.
- Att ha kontakt med RAM-avtalsentreprenörer är en del av jobbet.
- Möjlighet att medverka vid olika upphandlingar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom el. Meriterande är om du har erfarenhet av fastighetstekniskt underhållsarbete, alternativt motsvarande kvalifikationer och arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper i fastighetstekniska frågor. Din teoretiska bakgrund består troligen av en teknisk utbildning.

Vi söker dig som är serviceinriktad. Du har inga problem med att arbeta självständigt. Du tar initiativ, är lösningsfokuserad och har förmågan att jobba utifrån ett helhetsperspektiv, du har ett brinnande intresse för teknik. Du trivs med att samarbeta med andra och att träffa nya människor.

Tjänsten är en heltidstjänst med placeringsort Sollefteå. Då tjänsten kan innefatta beredskapstjänstgöring samt arbeten på Regionens yttre fastigheter i Kramfors och Ramsele så är körkort B ett krav.

Du bör ha goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Datorarbete kommer att tillhöra din vardag då vi bla. tillämpar elektronisk fakturahantering, arbetsorder samt andra system.

Vad erbjuder vi?
Ett varierande och flexibelt arbete med en god arbetsmiljö. Du har möjlighet att få vara med och påverka och förbättra organisationen. Stora utvecklingsmöjligheter finns, delaktighet och engagemang uppmuntras. Du kommer att ingå i en grupp med sju drifttekniker och en administratör. Vi tillämpar flexibel arbetstid utifrån givna ramar. Antalet semesterdagar varierar beroende av din ålder. Inom regionen har du rätt till 25 semesterdagar, som höjs till 31 semesterdagar det år du fyller 40 år och 32 dagar det år du fyller 50 år. Dessutom kan semesterväxling ge möjlighet till 5-6 extra semesterdagar (prövas av ansvarig chef). Möjlighet till friskvård.

Provanställning 6 månader kan komma att tillämpas.Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Norlin Rickard , Telenr:
  • Vision - Nordlöf Håkan , Telenr: 072-247 88 05
  • Kommunal Västernorrland - Borgelin (Per) Anders , Telenr: +46701917006

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-21


Visa annons som pdf