Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är cirka 165 personer anställda. Länsverksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn.
På våra avdelningar vårdas alla barn och ungdomar under 18 år som behöver inneliggande vård, totalt har vi 34 vårdplatser uppdelade på 4 avdelningar. Våra mottagningar tar emot barn- och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor, vi genomför cirka 18000 läkarbesök, 7500 sjuksköterskebesök och 3500 dietistbesök per år på länsverksamheten.

Region Västernorrland söker

Underläkare med möjlighet till ST Barnkliniken Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-11-04 till och med 2020-05-03 .

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter på Barnkliniken i Sundsvall ingår patientansvar vilket innebär arbetsuppgifter såsom medicinska utredningar, bedömningar och behandlingar av patienter. I din roll ingår jour och administrativt arbete. Ditt arbete kommer att utföras på både avdelning och på mottagning.

Du kommer hos oss att bli medlem i ett team som består av bland annat sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare.

Du som söker är en lugn och stabil person som ser möjligheter i förändringar. Det är av stor vikt att du har en förmåga att prioritera och göra korrekta avvägningar då snabba beslut kan behöva tas i denna roll. Vi ser även att du är en lagspelare som arbetar bra med andra kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14.

Upplysning

  • Verksamhetschef - Thelander Anne , Telenr: +4660181165
  • SACO - Neib Sundin Lotta , Telenr: 073-220 45 98

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-07


Visa annons som pdf