Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Affektiv mottagning A är en Specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar personer som lider av olika ångestproblematik bland annat ätstörningar, personer med emotionell instabil personlighetsstörning och komplex PTSD. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Affektiv mottagning A, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-14 .

Arbetsuppgifter

Behandlingen består av samtalskontakter både individuellt och i grupp samt läkemedelsbehandling. Det förekommer även kontakter med familj, nätverk och andra instanser runt patienten. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter som t. ex medicindelning samt telefonrådgivning via TeleQ men även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

Vi arbetar i team som består av läkare, psykologer, kurator, behandlingsassistent, sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi arbetar för att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Du som arbetar här har regelbunden kvalificerad handledning, löpande internutbildning och extern utbildning efter behov, möjlighet finns att gå KBT utbildning steg I.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning i psykiatri är meriterande samt KBT utbildning steg 1 eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av psykiatrisk vård/behandling sedan tidigare.

Som person ser vi att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en förmåga att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Det är viktigt för oss att du kan samarbeta med dina kollegor och relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt . I ditt arbete strukturerar, planerar, organiserar och prioriterar du dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Vikström Marika , Telenr: +4660135227
  • Vårdförbundet - Wallner Peter , Telenr: 060-181950

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-30


Visa annons som pdf