Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologkliniken innefattar avdelningen för klinisk fysiologi. Kliniken har vårdavdelningar och mottagningar på de tre sjukhusorterna i länet, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Verksamhetsutvecklare till Kardiologikliniken, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-21 .

Arbetsuppgifter

Verksamhetsutvecklaren är direkt underställd verksamhetschef och ingår i ledningsgruppen. Du ansvarar tillsammans med din chef för verksamhetsplanering, mål och statistikuppföljning. I din roll som verksamhetsutvecklare kommer du att ansvara för systematiskt utvecklings- och implementeringsarbete. Du kan även komma att få i uppdrag att vara ställföreträdande verksamhetschef under vissa perioder.

Verksamhetsutvecklaren skall bidra till att synliggöra utvecklingsområden inom länsverksamheten och tillsammans med ledningsgruppen initiera dessa. Funktionen skall inspirera till utvecklingsarbete, ge metodstöd samt arbeta för kompetenshöjande insatser. I samverkan med andra verksamhetsutvecklare samt via omvärldsbevakning överföra kunskaper och arbetssätt som kan leda till förbättrade arbetsstrukturer inom verksamhetsområdet. Avrapportera pågående/avslutade utvecklingsprojekt samt bidra till verksamhetsuppföljning i olika former.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård samt erfarenhet av arbete i ledande befattning. Du som söker har en mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Meriterande för tjänsten är goda kunskaper om beslutsordning i en politiskt styrd organisation samt erfarenhet av samarbete med olika aktörer inom offentlig förvaltning.

Du som söker är en initiativtagande person som tar ansvar för sin uppgift. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har en positiv inställning till arbetet och organisationen samtidigt som du handlar i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplan, mål, policyer och riktlinjer.
Stor vikt kommer att läggas vid personligt lämplighet. Körkort B erfordras.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Bäckman Maria , Telenr: +4660181633
  • SACO - Haraldsson Elisabeth , Telenr: 070-2402832
  • Vårdförbundet - Holgersson Åsa , Telenr: 070-0886703
  • Vision - Byström Ylva , Telenr: +4661184332

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-25


Visa annons som pdf