Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Regionledningsförvaltningen består av sex områden, varav Område ekonomi och planering består av 180 medarbetare inom tre verksamheter; Ekonomi och samordning, Inköp och upphandling samt Regionfastigheter.

Verksamhetsområdet Inköp och Upphandling genomför inköp och upphandlingar med tillämpning av LOU, avtalsuppföljning, driver miljö- och hållbarhetsfrågor samt ansvarar för e-handel. I rollen som avtalscontroller arbetar du nära avtalsägare och upphandlare med avtalsuppföljning av våra leverantörer.

På avdelningen arbetar förutom avtalscontrollers även upphandlare, administratörer inom e-handel och inköpssupport. Vi erbjuder ett utvecklande uppdrag i en positiv och engagerande arbetsmiljö med ca 30 medarbetare.

Region Västernorrland söker

Avtalscontroller till Inköp och Upphandling

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-11 .

Arbetsuppgifter

Trivs du i mötet med andra människor? Gillar du ordning och reda? Ja, då kan det här vara jobbet för dig!

Som avtalscontroller arbetar du nära avtalsägare och upphandlare. Du medverkar i upphandlingsfasen, är aktiv vid implementering av kontrakt, och driver arbetet med löpande avtalsuppföljning samt arbetar med spendanalys inom ditt område.

Du bidrar till att utveckla leverantörsrelationerna, och du arbetar också för att ökad avtalstrohet internt, bidrar till utveckling av avtalsuppföljning och framtagning av statistik.
Vid behov tar du fram kostnads-, leverantörs- och marknadsanalyser (omvärldsbevakning).

Du blir en central person inom hanteringen av leverantörer. Det ställer höga krav på affärsmässighet, integritet och noggrannhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen med inriktning ekonomi, juridik eller motsvarande, eller en yrkesutbildning inom upphandling och inköp. Vi ser gärna att du har kunskap inom lagen om offentlig upphandling, inköp och avtalsrätt/avtalsanalys.

Meriterande om du har:
- erfarenhet från arbete med avtalsuppföljning och leverantörsstyrning
- erfarenhet från avtalsarbete med tolkning och förhandling
- erfarenhet från arbete med Lagen om Offentlig Upphandling

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du en god analytisk förmåga, du är driven och har en mycket god samarbetsförmåga. Tjänsten kräver stor noggrannhet och förmåga att å ena sidan fokusera på detaljer och å andra sidan se till helhetsperspektivet. Du kommer att vara spindeln i nätet när det gäller avtalsfrågor, ha mycket kontakt med leverantörer och interna intressenter och därför är det av stor vikt att du har en god kommunikativ förmåga och att du gillar att ha många bollar i luften.

B-körkort erfodras.

Som medarbetare får du tillgång till gym i anslutning till arbetsplatsen och när verksamheten tillåter en friskvårdstimma i veckan under arbetstid. Vi tillämpar flexibel arbetstid utifrån givna ramar och möjlighet att växla semesterdagstillägg mot ledig tid. Se information om övriga anställningsförmåner på vår hemsida.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, provanställning kan komma att tillämpas. Placeringsort är Härnösand

Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Hedlund Sara , Telenr: +4661180441
  • Vision - Westman Malin , Telenr: +4661180430

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-29


Visa annons som pdf