Landstingets logo

Just nu söker vi en Tandläkare till vår nyrenoverade klinik i Ånge!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Ånge Kommun ligger mitt i Sverige med bra tågförbindelser mellan Sundsvall, Östersund och Stockholm. Det är nära till fjällen, golfbana och slalombacke.

Region Västernorrland söker

Tandläkare till Folktandvården i Ånge

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-04 .

Arbetsuppgifter

Folktandvården i Ånge
Ångekliniken ingår i ett större verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Du kommer till en klinik där du kommer att samarbeta med erfarna kollegor och oavsett om du är erfaren eller nyexaminerad kommer du att få bra introduktion och handledning.

Kvalifikationer

Kvalifikationer för tjänsten;
Vi söker dig med tandläkarlegitimation och behärskar svenska i tal och skrift.

Personliga kompetenser;
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Du ska vara kvalitetsmedveten, är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du bör även var ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan och samarbete. Du har en helhetssyn och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.


Varmt Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Edling Jenny , Telenr: +4670-2292889
  • Enhetschef - Hansson Helena , Telenr: +4670-5714409
  • SACO - Gabrielsson Roger , Telenr: 070-658 71 58

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-10


Visa annons som pdf