Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården Timrå bildar tillsammans med Folktandvården Centrum och Alnö ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. Folktandvården Timrå består av ca 21 medarbetare fördelat på 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 13 tandsköterskor.

Vi söker nu två tandhygienister till vår klinik!

Region Västernorrland söker

Tandhygienist till Folktandvården Timrå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-21 .

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist hos oss arbetar du med individer i alla åldrar, från små barn till äldre samt med personer som har olika funktionsnedsättningar och speciella behov av stöd. Arbetsuppgifterna består av tandundersökningar, förebyggande munhälsovård och behandling av vissa tandsjukdomar. Du arbetar både självständigt med patienten och i team med tandläkare och tandsköterskor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet men om du är nyutexaminerad finns det bra stöd hos erfarna kollegor.

Som person ser vi att du är trygg, stabil och kontrollerad i stressiga situationer för att kunna fokusera på rätt saker. Du är van att samarbeta med andra och lyssnar, kommunicerar och löser eventuella problem på ett konstruktivt sätt. Det är viktigt att du har ett gott bemötande samt har ett stort intresse av att vilja hjälpa andra, både patienter och kollegor. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du vara med och bidra till vårt positiva arbetsklimat och tillhöra en positiv arbetsplats?
Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Upplysning

  • Enhetschef - Ulander Viveca , Telenr: 070-1904429
  • SRAT - Englund-Lindberg Marie , Telenr: +4660149870

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-31


Visa annons som pdf