Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Sömnapnémottagningen tillhör Klinisk fysiologi som i sin tur ligger under Länsverksamhet Kardiologi. På sömnapnémottagningen utreds, diagnostiseras och behandlas de som har obstruktiv sömnapné (OSA).

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Sömnapnémottagningen, Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-11-01 till och med 2020-09-30 .

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna på sömnapnémottagningen är mottagningsarbete med inriktning på sömnapnéutredning, utlämning av analysutrustning för sömnapnéutredning, inprovning av hjälpmedel (CPAP) för att motverka sömn- och apnésyndrom, återbesök efter inprovning, ordningställa provutrustning, Tele-Q.

Kvalifikationer

Vi söker dig som genomfört vård- och omsorgsprogrammet.

Du som söker är nytänkande, ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du tar initiativ, är flexibel, har förmåga att arbeta i grupp och självständigt samt bidrar till en positiv arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett vikariat från snarast till 2020-09-30.

Intervjuer sker fortlöpande vilket innebär att du kan komma att bli kallad till intervju innan ansökningstidens slut, så skicka gärna in din ansökan idag!

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Arnesson Therese , Telenr: +4660181263
  • Kommunal Västernorrland - Sjölander Anna , Telenr: 060-145536

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-09


Visa annons som pdf