Landstingets logo

Är du tandsköterska, gillar teamarbete och vill jobba på en liten klinik med härliga medarbetare? Då kanske vi på Folktandvården Alnö har tjänsten du söker!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till Folktandvården Alnö

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-28 .

Arbetsuppgifter

Vi söker en tandsköterska till Folktandvården Alnö som vill jobba i ett härligt gäng på en liten klinik som alltid sätter patienten i fokus. Kliniken bildar tillsammans med Timrå och Centrum ett verksamhetsområde. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat.

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan du ges möjlighet att genomföra munhälsokontroller på egna patienter. Även arbete i receptionen kan förekomma. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och vara lugn och stabil även i stressade situationer. Eftersom vi arbetar i team är det även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt klimat i gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Ulander Viveca , Telenr: 070-1904429
  • Vision - Wiberg Siv , Telenr: +4660-18 48 91

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-02


Visa annons som pdf