Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vid länsverksamhet barn- och ungdomsmedicin är ca 165 personer anställda. Verksamheten består av både slutenvård, mottagningsverksamhet, dagsjukvård, lekterapi och SSIH Barn. Våra mottagningar tar emot barn-och ungdomar upp till 18 år med medicinska åkommor, vi genomför ca 19000 läkarbesök och 11000 sjuksköterskebesök per år i länsverksamheten.

Vi söker nu en barnsjuksköterska till Barn- och ungdomsmottagningen i Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Barnsjuksköterska till barnmottagning Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Barn- och ungdomsmottagningen i Örnsköldsvik är indelad i planerade medicinska mottagningsbesök samt akuta besök dagtid. Vi har teammottagning och specifik specialist sjuksköterskemottagning inom bl.a. astma, allergi, reumatologi, urologi och diabetes. Dagsjukvård är också en del i vår verksamhet.

Till oss kommer barn i alla åldrar med många olika diagnoser och du kommer i anställningen att ansvara för vissa patientgrupper varför vi gärna ser att du har längre erfarenhet och erfarenhet från mottagning. Hos oss får du ett varierat arbete, goda utvecklingsmöjligheter och en individanpassad inskolning.

Tjänsten har sin basplacering på mottagningen men rotation mot barnavdelning kan ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnsjuksköterska med längre erfarenhet av barnsjukvård och mottagningsarbete.

Du som söker är en flexibel person med god samarbetsförmåga. Du tar ansvar för din uppgift och arbetar lika bra självständigt som med andra kollegor.

Är du intresserad av att vara med utveckla vår verksamhet så är du varmt välkommen med din ansökan!

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett oöppnat kuvert med utdrag från Polisens belastningsregister.

Upplysning

  • Enhetschef - Johansson Inger , Telenr: +4666089066
  • Vårdförbundet - Kallin Marie , Telenr: 0660-89355
  • Vårdförbundet - Andersson Sandra , Telenr: 0660-89355

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-26


Visa annons som pdf