Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Affektiv mottagning A är en Specialistpsykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar personer som lider av olika ångestproblematik bl.a ätstörningar, personer med emotionell instabil personlighetsstörning och komplex PTSD. Vi tar emot patienter från 18 år och uppåt.

Vi arbetar i team som består av läkare, psykologer, kurator, behandlingsassistenter, sjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi arbetar för att erbjuda patienten en kvalificerad diagnostik och behandling utifrån vetenskap och kliniskt beprövade metoder. Du som arbetar här har regelbunden kvalificerad handledning och löpande internutbildning.

Region Västernorrland söker

Behandlingsassistent till Affektiv mottagning A, Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-11-01 till och med 2020-10-31 .

Arbetsuppgifter

Som behandlingsassistent har du samtalskontakter individuellt och eventuellt i grupp. Det förekommer även kontakter med familj, nätverk och andra instanser runt patienten. Det kan också bli aktuellt med viss telefonrådgivning.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad behandlingsassistent, har du Steg 1 (grundläggande psykoterapi) är det meriterande. Vidare har du erfarenhet inom psykiatrisk verksamhet, öppen- och eller slutenvård eller motsvarande.

Du som söker är ansvarstagande, du strukturerar och driver själv ditt arbete. Du har en god förmåga att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du har en god samarbetsförmåga och har ett stort intresse för människor, du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare.

Tjänsten är ett vikariat på upp till 12 månader, tillträde enligt överenskommelse.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Vikström Marika , Telenr: +4660135227
  • Kommunal Västernorrland - Söderberg Annika , Telenr: 073 270 95 52

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-30


Visa annons som pdf