Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Enhetschef till BB/Förlossning i Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

I rollen som enhetschef ansvarar du för att leda, utveckla och samordna enhetens arbete. Du kommer att arbeta i delat ledarskap tillsammans med nuvarande enhetschef. Du har personalansvar för ca 45 medarbetare. Du ansvarar även för ekonomi- och kvalitetsfrågor. Som enhetschef arbetar du även med uppföljning samt initierar och driver förändrings- och förbättringsarbete.

Du är i ditt uppdrag direkt underställd verksamhetschefen och ingår i ledningsgruppen. Stort värde läggs på att du tillsammans med medarbetare och övriga chefer driver ett aktivt utvecklingsarbete med sikte på högsta kvalitet och en riktigt bra patientupplevelse. Patientsäkerhet, vårdkvalitet och arbetsmiljö är områden som prioriteras högt. Arbetet sker enligt gemensamt framtagna mål, prioriteringar och värderingar för verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat akademisk examen inom hälso- och sjukvård eller annan högskoleutbildning och erfarenhet som vi sammantaget bedömer som lämplig för tjänsten. Du har en gedigen arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har några års erfarenhet från chefs- eller ledaruppdrag. Det är meriterande om du har erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete och ett intresse av att utvecklas som ledare.

Du är en tydlig, uthållig och kommunikativ ledare som har en förmåga att motivera och skapa engagemang hos dina medarbetare. Du är öppen och lyhörd för nya tankar och har en förmåga att planera och organisera både långsiktigt och utifrån ett helhetsperspektiv. Du har en god samarbetsförmåga samt en personlig mognad som gör att du kan leda med integritet, mod och värme.

Anställningen är en tillsvidareanställning i grundprofessionen och chefsförordnandet är tidsbegränsat på 2-4 år med Regionens ledarskapspolicy som riktmärke. Chefer i Region Västernorrland företräder arbetsgivaren och utövar ett ledarskap som har sin grund i god självinsikt och präglas av ärlighet, öppenhet, ansvarskänsla och personligt mod.

Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Dahmoun Marju , Telenr: +4660181561
  • SACO - Fällström Elin , Telenr: 0732161317

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-13


Visa annons som pdf