Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Hematologen tillhör länsverksamhet medicin, hos oss arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, läkare, paramedicinare, lokalvårdare.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Hematologen Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-11-01 till och med 2020-04-30 .

Arbetsuppgifter

Att vara undersköterska hos oss på Hematologen, avdelning 2, är ett varierande arbete där patienten står i fokus. Några av de arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är omvårdnad på flera olika nivåer då vi har stor variation på klientelet. Vi fokuserar på rehabilitering och mobilisering och har ett nära samarbete med fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Utöver allmän omvårdnad är det mycket fokus på provtagningar, sårvård, infektionsbekämpning med mera.

Som undersköterska arbetar du nära din sjuksköterska men är även med och assisterar våra läkare vid flera typer av undersökningar så som benmärgs- och lumpalpunktioner. Våra hematologiska patienter kräver täta kontroller och det är viktigt att vara uppmärksam på förändringar i mun, hud, kosthållning med mera. Mycket fokus ligger på bland annat nutrition och aktivitet eftersom att det är en viktig del i infektionsvård och cancerbehandling. Vi har både planerade inläggningar för behandling men tar även emot akuta patienter dygnet runt, då både från hemmet och via akutmottagning. På Hematologen eftersträvar vi en patientfokuserad vård och utgår från teamarbete där alla, inklusive patienten, har en viktig roll. Arbetet innebär nattjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Meriterande är fördjupning inom sjukvård. Vi ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en vikariatsanställning under perioden 2019-11-01-2020-04-30

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Tf enhetschef - Eliasson Malin , Telenr: 070-2895938
  • Enhetschef - Nordin Anette , Telenr: +4660181304
  • Kommunal Västernorrland - Thuvesson Hanna , Telenr: +4660181352

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-13


Visa annons som pdf