Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Kurator till Kuratorsmottagningen Sundsvall

Anställning Allmän visstidsanst från och med 2019-10-14 till och med 2020-09-30 .

Arbetsuppgifter

Vi söker två kuratorer till Kurators- och Psykologenheten, som ingår i länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering. Tidbegränsad anställning till och med 2020-09-30. Möjlighet till förlängning om erforderliga beslut fattas.

Kuratorsmottagningen är en mottagning inom specialistvården med 10 kuratorstjänster. Vårt uppdrag är patienter och deras anhöriga med koppling till Sundsvall-Härnösands sjukhus som har somatisk sjukdom eller skada. Vi arbetar med akut kris, samtalskontakter, information om samhällsstöd, visst utredande arbete samt konsultationer med andra yrkeskategorier inom vården.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen. Erfarenhet från kuratorsyrket, socionomyrket, fortbildning i psykosocialt behandlingsarbete eller motsvarande är meriterande. Erfarenhet från arbete med ovanstående patientgrupper är meriterande. Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Sandrieser Johan , Telenr: +4660181668
  • SSR Akademikerförbundet - Jonsson Helén , Telenr: +4662019258

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-30


Visa annons som pdf