Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Röntgensjuksköterska till Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Röntgenmottagningen i Örnsköldsvik ingår som en av tre röntgenmottagningar i länskliniken Röntgen Klinfys. Hos oss i Örnsköldsvik arbetar ca 30 tal medarbetare varav 18 av dessa är röntgensjuksköterskor.

I röntgenklinikens verksamhet ingår olika delar såsom DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen samt genomlysning.
Vi kan erbjuda ett stimulerande och utvecklande arbete i fräscha lokaler med modern utrustning. Utrustningen på mottagningen kommer bland annat från Siemens och Toshiba. Vi arbetar i Carestream RiS och GE PACS. Redan nämnd utrustning kommer att bli upphandlad på nytt vilket ger dig ett gyllene tillfälle att vara med vid uppstart.

Hos oss blir du medlem i ett team bestående av undersköterskor, sjuksköterskor samt radiologer. När du kommer till oss får du ett traditionellt schema där ingår helg- och jourtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med god kunskap i det svenska språket. Har du erfarenhet av arbete med magnetresonanstomografi (MRT) är detta meriterande för tjänsten.

Du som söker är flexibel och planerar, organiserar samt prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är självgående samtidigt som du är en lagspelare som arbetar bra i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du möta utmaningar, få varierande arbetsuppgifter och tycker detta verkar intressant och vill bli en i teamet i en stimulerande miljö, så är du välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Tullnär Jonas , Telenr: +4666089151
  • Vårdförbundet - Nordin Sofia , Telenr: 0660-89160

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-04


Visa annons som pdf