Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushåller med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Region Västernorrland söker

Ortopedtekniker till Ortopedteknik Örnsköldsvik

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-09-13 till och med 2020-02-29 .

Arbetsuppgifter

I länsverksamhet Ortopedi ingår den Ortopedtekniska avdelningen som bedriver verksamhet på sjukhusen i Sundsvall och Örnsköldsvik. Här arbetar ortopedingenjörer, ortopedskotekniker, ortopedtekniker och administratörer i nära samarbete. Vi är en relativt liten verksamhet och har ett nära samarbete över yrkesgränserna. Tillsammans diskuterar och utarbetar ingenjörer och tekniker de bästa lösningarna för patienterna. Du tillverkar, finjusterar och färdigställer hjälpmedlet innan det levereras till patienten. Viss administration ingår i rollen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjort tvåårig ortopedteknisk utbildning på Hälsohögskolan i Jönköping eller dig som har dokumenterade kunskaper inom finmekanik och verkstadsteknik. Vi värdesätter särskilt om du har bredd i din yrkeskunskap samt formkänsla. Du ska vara kreativ, öppen, tycka om verksamhetsutveckling och kunna arbeta mot gemensamma mål. Arbetet kräver stor flexibilitet och då det innebär mycket patientkontakt är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Detta är ett vikariat med möjlighet till förlängning.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Sjölund Maria , Telenr: +4660182248
  • Kommunal Västernorrland - Olsson Tony , Telenr: +4666089526

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-13


Visa annons som pdf