Landstingets logo

Är du tandsköterska, serviceinriktad och vill jobba i fräscha lokaler med trevliga medarbetare? Då kanske vi på Folktandvården Timrå har tjänsten du söker!

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

På Folktandvården Timrå behöver vi nu stärka upp personalgruppen med ännu en tandsköterska. Folktandvården Timrå består av drygt 20 medarbetare fördelat på 6 tandläkare, 2 tandhygienister och 14 tandsköterskor. Kliniken bildar tillsammans med Alnö och Centrum ett verksamhetsområde. Arbetsplatserna präglas av gott samarbete på och mellan klinikerna i ett inspirerande arbetsklimat.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till Folktandvården Timrå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-02 .

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss kommer du att arbeta assisterande i team tillsammans med tandläkare och tandhygienist. Förutom sedvanliga tandsköterskeuppgifter kan även arbete i receptionen förekomma. Du kommer till en klinik där du får ett bra stöd och handledning av erfarna kollegor. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få möjlighet att utvecklas i ditt arbete hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. För att lyckas i rollen behöver du ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och vara lugn och stabil även i stressade situationer. Eftersom vi arbetar i team är det även viktigt att du har en god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett positivt klimat i gruppen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Ulander Viveca , Telenr: 070-1904429
  • Vision - Wiberg Siv , Telenr: +4660-18 48 91

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-06


Visa annons som pdf