Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Vårdplatskoordinator Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-01 .

Arbetsuppgifter

Vi söker dig undersköterska eller sjuksköterska som vill arbeta som vårdplatskoordinator till specialistvården, med flödet från akuten mot och mellan vårdavdelningarna. Din uppgift blir att bidra till kvalitetssäkring och att våra patienter får rätt vårdnivå inom rätt specialitet.

I uppdraget ingår att:
- arbeta med aktuellt vårdplatsläge
- fördela patientinläggningar enligt principen - rätt patient till rätt plats
- vara behjälplig vid planering av förflyttningar av t ex IVA-patienter
- vara behjälplig med att bereda plats för patienter från andra regioner och SOS International
- samtalspartner mot övriga sjukhus inom regionen
- arbeta med mål- och statistikuppföljning

Du kommer att hålla i dagliga vårdplatsmöten samt vara sammankallande till vårdplatsråd. I uppdraget ingår även ett nära samarbete med både länsverksamhetschefer och enhetschefer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska eller sjuksköterska och har mångårig erfarenhet från arbete inom specialistsjukvården. Meriterande är om du har erfarenhet från en samordnande roll.

Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Det viktigt att du kan kommunicera på ett bra sätt, du bör vara både tydlig och lyhörd. Vidare är du lösningsfokuserad och har förmågan att prioritera och göra avvägningar. Du arbetar självständigt och du står upp för fattade beslut, både egna och andra som du har att förhålla dig till. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du vara med att bidra till god patientsäkerhet och kunna erbjuda bästa möjliga vård för våra patienter? Urval sker löpande så ansök redan idag. Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Hellman Maria , Telenr: 072-223 42 18
  • Vårdförbundet - Wallner Peter , Telenr: 060-181950
  • Kommunal Västernorrland - Olsson Mikaela , Telenr: +4660182331

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-20


Visa annons som pdf