Landstingets logo

Vill du vara en del av den samlade primärvårdens utveckling av diabetesvården i Region Västernorrland? Då är detta en möjlighet för dig med erfarenhet från hälso- och sjukvård och utvecklingsarbete.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Vårdval Västernorrland är en verksamhet inom Hälso-och sjukvård i Regionledningsförvaltningen. Vårdvals uppdrag omfattar reglering och verksamhetsutveckling inom flera områden bl a primärvård och barn- och ungdomstandvård enligt Lagen om valfrihet LOV. Även föräldra- och barnhälsovård och handläggning av tandvårdsstöd och vårdgivare på nationell taxa ingår. Uppdraget för diabetessamordnare omfattar verksamhetsutveckling inom primärvårdens diabetesvård.

Region Västernorrland söker

Samordningssjuksköterska för diabetesvård inom Vårdval Västernorrland

Anställning Allmän visstidsanst från och med 2019-10-21 till och med 2020-10-20 .

Arbetsuppgifter

Som diabetessamordnare stödjer du utvecklingen inom länets diabetesvård. I uppdraget ingår att bidra som sakkunnig vid riktlinjer, rutiner och upphandlingar och samverka med vårdprocesser inom primärvård och specialistvård som har betydelse för diabetesvården. En viktig del i verksamheten är att samla diabetessjuksköterskor i länet för information, dialog och erfarenhetsutbyte samt medverka i möten med till exempel läkemedelskommittén och dess terapigrupper. Som diabetessamordnare kommer du att ha en nyckelroll i utvecklingen av Regionens diabetesråd.

Vi ser gärna att uppdraget innehas av två kollegor. Vi söker därför två intresserade som tillsammans vill stödja och kvalitetssäkra arbetsprocesserna i primärvårdens diabetesvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som diabetessjuksköterska.

Du är flexibel och tycker om varierande arbetsuppgifter. Du har intresse av diabetesvård och av att driva verksamhetsutveckling samt har en god samarbetsförmåga. Du har vana av att samverka med andra diabetessjuksköterskor. Vi vill gärna att du kan tänka dig att handleda och stödja andra och du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning under 12 månader på delitd, 20 - 40 %, och kan med fördel kombineras med fortsatt kliniskt arbete. Uppdraget planeras då i samarbete med din chef.

Placeringsort och tillträdesdatum enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Milioris Gun-Britt , Telenr: 070-1916914
  • Vårdförbundet - Pulsford Victoria , Telenr: +4666089505

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-11


Visa annons som pdf