Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Ambulansen Sollefteå är en del av Länsverksamhet Akut och Ambulans. Akutsjukvården möter människor i livsavgörande ögonblick och i vårt dagliga arbete ligger fokus på akuta insatser. Vi är alltid i beredskap och vårt driv är att utvecklas och bli bättre.

Vill du arbeta varierat och träffa en bred patientgrupp? Inom Ambulansen Sollefteå är vi 34 medarbetare som årligen hanterar ca 3.600 transporter.

Vårt stora och varierade uppdrag ger dig som ambulanssjuksköterska stora möjligheter att utvecklas i din profession. Fokus ligger på god omvårdnad och medmänsklighet i patientmötet. Arbetet sker i team, bestående av ambulanssjuksköterska och sjuksköterska. Du har en aktiv roll i planering, utövande och ansvar för förekommande uppgifter inom ambulanssjukvården med utgångspunkt från Hälso- och sjukvårdslagen, patientsäkerhetslagen och direktiv från ambulansöverläkaren.

Region Västernorrland söker

Ambulanssjuksköterska Ambulansen Sollefteå

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-10-01 till och med 2020-03-31 .

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter som ingår i tjänster är bland annat att:
- Bedöma patientens somatiska- och psykiska status och omedelbara behov samt att genomföra åtgärder i skiftande miljöer.
- Inneha det medicinska ansvaret och sjukvårdsledning under uppdrag.
- Informera enskilda patienter och deras närstående.
- Ansvara för att all utrustning är komplett i ambulansfordon.

Verksamheten har ett nära samarbete med akutmottagningarna, primärvård, kommuner samt organisationer såsom Länsstyrelsen, SOS Alarm, Räddningstjänsten och Polisen.

Kvalifikationer

Nu söker vi dig som har ett stort intresse för ambulanssjukvård och som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning mot prehospital sjukvård. Du har goda medicinska kunskaper och fysisk uthållighet. Fystester görs årligen och är även ett krav för anställningen.

Som sjuksköterska/ambulanssjuksköterska är du ansvarsfull, lugn och trygg i din yrkesroll. Ditt arbetssätt präglas av att ha patienten och patientsäkerheten i fokus och du har ett gott bemötande utifrån ett etiskt synsätt . Det är viktigt att du har ett flexibelt förhållningssätt till att arbeta under ändrade förhållanden och i ett varierande arbetstempo och samtidigt bekväm med att fatta egna beslut. Du medverkar till att skapa ett gott arbetsklimat bland annat genom att samarbeta med kollegor.

Arbetstiden är förlagd med tjänstgöring dag och natt samt helg. C-körkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är ett heltidsvikariat under perioden 19-10-01 - 20-03-31.
Intervjuer sker fortlöpande.


Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Nilsson Marie , Telenr: 070-3123950
  • Vårdförbundet - Nordlander Jörgen , Telenr: 073-023 69 28

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-29


Visa annons som pdf