Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Vi är en avdelning med cirka 40 kollegor som alla arbetar inom HR-området, här kommer du att möta HR-arbete på en strategisk- och operativ nivå. Vi sitter utspridda på fyra olika orter, Sollefteå, Örnsköldsvik, Härnösand och Sundsvall.

Region Västernorrland söker

Administratör till Kompetenscentrum

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-10-01 till och med 2019-12-31 .

Arbetsuppgifter

Trivs du i serviceyrket och har god vana av administration? Då är du rätt person för denna tjänst hos oss på HR-avdelningen och kompetenscentrum.
Arbetsuppgifterna består till stor del av administration av regionens utbildningar och se till att göra utbildningstillfället möjligt, det kan exempelvis vara att:
. ta emot och registrera anmälningar
. upprätta deltagarförteckningar
. skicka kallelser
. beställa fika
. skriva intyg

Det administrativa arbetet görs till stor del i ett IT-baserat verktyg och du använder även Office-paketet.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen krävs det att du har en godkänd gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi eller administration. Du ska även ha dokumenterat goda kunskaper i Office-paketet och vara en van användare. Det är meriterande om du tidigare arbetat med utbildningsadministration.

Kompetenscentrum arbetar på uppdrag och det ställs höga krav på flexibilitet och din förmåga att möta kunden både internt och externt. Du trivs i en miljö där du ställs inför nya utmaningar och där din förmåga att lösa problem sätts på prov. Din roll kommer att vara att stötta upp för de två som idag arbetar på Kompetenscentrum.

Du trivs en självgående roll och många av dina kontakter är placerade på andra orter vilket innebär att mail, telefon och Skype är viktiga arbetsverktyg.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Resor i tjänsten förekommer och det är därför ett krav med körkort.

Tjänsten är en vikariatsanställning på 25% mellan perioden 2019-10-01 -- 2019-12-31.
Placeringsort är Härnösand.

Vi ser fram emot din ansökan och du är varmt välkommen med frågor om tjänsten! Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan, dock senast den 29 september.

Upplysning

  • HR-chef - Olsson Anna , Telenr: 070-683 45 96
  • Vision - Hägglund Katarina , Telenr: 0660-89842
  • SACO - Haraldsson Elisabeth , Telenr: +4660181543

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-29


Visa annons som pdf