Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Region Västernorrland söker

Administratör/Receptionist Folktandvården Kvissleby

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Folktandvården Kvissleby är belägen 1,3 mil söder om Sundsvall. Vi är en klinik med mycket bra sammanhållning där alla hjälps åt oavsett yrkesroll.
Hos oss arbetar 18 medarbetare som består av 6 tandläkare, 4 tandhygienister och 8 tandsköterskor.

Hos oss kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebära arbete i vårt tidboksplaneringsprogram T4. Du kommer även administrera och ta hand om förekommande uppgifter i receptionen. Som administratör på Folktandvården i Kvissleby så innebär det även att du kommer att sitta i växeln (Trio).
Hos oss på Folktandvården Kvissleby erbjuder vi dig goda utvecklingsmöjligheter.

Vill du pendla från Sundsvall till Kvissleby går detta alldeles utmärkt då det finns mycket goda bussförbindelser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört gymnasieutbildning och som tidigare arbetat med administrations-/receptionsarbete inom Folktandvården eller i övrig vårdsektor i Region Västernorrland. Du som söker behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Har du tandsköterskeutbildning och- eller kunskap i tidboksprogrammet T4 är detta meriterande för tjänsten. Kunskap i engelska är meriterande för tjänsten.

Du som söker är en stabil och strukturerad person då du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp då du både är självgående samt har en god samarbetsförmåga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Norberg Ingalill , Telenr: 073-275 33 63
  • Vision - Arvidson Anna , Telenr: 070-393 17 22

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-21


Visa annons som pdf