Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

ST-läkare Länsverksamhet Psykiatri Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-21 .

Arbetsuppgifter

Länsverksamhet psykiatri har ca 400 medarbetare på följande 5 orter i länet, Sundsvall, Härnösand, Kramfors, Sollefteå och Örnsköldsvik. I vår verksamhet arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, kuratorer, skötare/behandlingsassistenter, dietister, arbetsterapeuter och medicinska sekreterare. Slutenvården är belägen i Sundsvall och Örnsköldsvik.

Du erbjuds en utbildningstjänst som planeras i samråd med studierektor och verksamheten. I denna tjänst ingår bland annat heldygnsvård, öppenvård, jourtjänstgöring samt utbildningstjänstgöring på andra kliniker i Sundsvall. Du erbjuds möjligheten att gå kurser som är knuten till ST-utbildningen.

Hos oss får du varierade arbetsuppgifter och möjlighet att tjänstgöra på annan ort inom länet om önskemål finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med svensk läkarlegitimation. Du behärskar svenska och engelska i tal som skrift. Det är för denna tjänst önskvärt om du har körkort för personbil.

Du som söker är en lugn och stabil person med god samarbetsförmåga som ser till helheter och det större perspektivet. Du värdesätter olikheter och förstår hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar en själv och andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vid eventuell intervju skall du ha med dig ett oöppnat kuvert från polisens belastningsregister.

Varmt välkommen med ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Drewsen Anna-Karin , Telenr: 073-274 29 08
  • Sveriges Läkarförbund - Tzortzinis Dimitrios , Telenr: 060-181000

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-17


Visa annons som pdf