Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen i Sollefteå ingår i Vårdområde Ådalen och är den näst största hälsocentralen inom Region Västernorrland.
På Hälsocentralen Sollefteå är vi är ett team på cirka 30 medarbetare med många olika kompetenser inom hälso-och sjukvård. Att anordna trivsamma aktiviteter på både arbets-och fritid är för oss en väsentlig del för gemenskapen på vår arbetsplats. Vi arbetar dagligen för att hjälpa invånarna på orten och tillsammans strävar vi mot att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland".

Region Västernorrland söker

Distriktsköterska till Hälsocentralen Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-27 .

Arbetsuppgifter

Vi förstärker vår bemanning på hälsocentralen och söker nu ny kollega till vårt team.
Vi erbjuder ett intressant arbete där du kombinerar uppdrag som Fast vårdkontakt och Äldre sjuksköterska med distriktssköterskeuppgifter på mottagning.Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad distrikts-/sjuksköterska. Som person är du kreativ, lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra människor. God förmåga att planera och samordna är egenskaper som värdesätts. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap och är en kunskapsresurs för andra.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas och känner lusten att vara med och bygga upp nya verksamhetsområden hos oss, då är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

I denna rekrytering arbetar vi löpande med urval, vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Hälsocentralschef - Johansson Susanne , Telenr: +4662019062
  • Vårdförbundet - Öhlund Therese , Telenr: 0620-197 37

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-20


Visa annons som pdf