Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn och ungdomspsykiatri , BUP, har cirka 120 medarbetare och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin. BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

BUP Dagvård
Vid vår dagvårdsavdelning arbetar vi med barn och familj som behöver mer än öppenvård. Vi har en miljöterapeutiskt inriktning. Vi är ett team med sjuksköterskor, skötare, kurator, psykolog och läkare. Vi har planerad och akut verksamhet. Vår slutenvård bedrivs i samverkan med barnmedicin och vuxenpsykiatrin.

Region Västernorrland söker

Mentalskötare till Dagvården inom Barn och Ungdomspsykiatrin, Sundsvall

Anställning från och med 2019-11-01 till och med 2020-04-30 .

Arbetsuppgifter

Som Mentalskötare inom verksamheten kommer du att vara placerad hos någon av våra samverkande slutenvårdsavdelningar, antingen avdelning 44 eller avdelning 50/krisen.Tjänsten avser vardagkvällar mellan 16:00-20:30 och varannan helg 07:30-16:00.

Kvalifikationer

Vi ser att du är utbildad skötare eller har undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård. Det är meriterande med yrkeserfarenhet av barnpsykiatri/psykiatri. Övrigt krav för tjänsten är språkkunskap svenska, i tal och skrift. Dina personliga egenskaper är av stor vikt, vi söker dig med personlig mognad, med en lugn och stabil framtoning. Du har förmågan att väga in komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du bör vara utåtriktad och arbeta med en god teamsamverkan.

Vid eventuell intervju medtages ett oöppnat kuvert med utdrag från Polisens belastningsregister, som du själv beställer från belastningsregistret via Polisens hemsida.

Upplysning

  • Enhetschef - Svensson Karin , Telenr: +4660181680
  • Kommunal Västernorrland - Karlsson Anna , Telenr: 070-1903424

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-18


Visa annons som pdf