Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Lungkliniken tillhör Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion där vårt uppdrag är att utföra alla vanliga lungmedicinska procedurer. Här finns en avdelning bestående av 14 vårdplatser samt en mottagning med stor verksamhet inom profildiagnoserna lungcancer, obstruktiva och interstitiella lungsjukdomar.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Lungavdelningen i Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-10-24 .

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss arbetar du med sedvanliga undersköterskeuppgifter så som provtagning, katetersättning samt omvårdnad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet med inriktning akutsjukvård, eller motsvarande. Meriterande är om du har arbetat inom specialistvård.

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till din ansökan ber vi dig bifoga cv, personligt brev och dina betyg.
Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Vestlund Jessica , Telenr: 070-2412686
  • Kommunal Västernorrland - Olsson Mikaela , Telenr: +4660182331

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-14


Visa annons som pdf