Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Centrumkliniken i Sundsvall är Folktandvården Västernorrlands största klinik med ca 50 medarbetare. I våra gemensamma lokaler finns även en tandregleringsklinik och en pedodontiklink.

Region Västernorrland söker

Tandsköterskor till Folktandvården Centrum, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-01 .

Arbetsuppgifter

Vi söker nu tandsköterskor till centrumkliniken i Sundsvall. Vi söker dig som vill utvecklas till en tandsköterska med bred kompetens. Du kommer att få handledning och chansen att bidra till vårt positiva arbetsklimat .

För vissa av tjänsterna ingår även tjänstgöring i receptionen på 50% av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska.

Vi ser att du är strukturerad och tar eget ansvar och driver ditt arbete framåt. Du samarbetar bra med dina kollegor och kan lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Viktigt är att du är lugn, noggrann och tillmötesgående och har en förmåga att kunna hjälpa andra, såväl patienter som kollegor. Du kan kommunicera på svenska i såväl tal som skrift.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!

Upplysning

  • Enhetschef - Nilsson Britt-Marie , Telenr: +4660182550
  • Vision - Berglind Cecilia , Telenr: 060-182550

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-31


Visa annons som pdf