Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Hudkliniken i Sundsvall ingår i Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion. Vi arbetar för att uppnå god vård i den dagliga verksamheten och medverkar till att patientsäkerhet, tillgänglighet och vårdkvalitet ständigt upprätthålls, utvecklas och förbättras i enlighet med våra mål. Antalet läkarbesök till kliniken uppgår till cirka 6.800 patienter per år och till sjuksköterska inom hudmottagningen är antalet besök cirka 1.100 per år.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Hudmottagningen i Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-01 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med vanligt förekommande mottagningsarbete såsom provtagning, bokning av patienter, telefonrådgivning och arbete med kvalitetsregister. Vidare ingår att förbereda patienter och att assistera läkare vid t ex mindre kirurgiska ingrepp såsom frysbehandlingar, mindre operationer och curettage. Mottagningsarbetet består av planerad och akut mottagning, dagtid måndag-fredag. Vi har ett nära samarbete med våra läkare och övriga personalkategorier.

Vi arbetar aktivt med att förbättra och utveckla vårt arbetssätt. Du blir en viktig tillgång i arbetet med att föreslå förbättringsåtgärder och även delta i implementeringsarbetet.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vi ser positivt på om du tidigare har arbetat inom den specialiserade vården och gärna med hudsjukvård. Har du erfarenhet av telefonrådgivning och/eller ha ansvarat för egen mottagning är det meriterande.

Du har ett serviceinriktat arbetssätt och ett gott bemötande gentemot patienter och kunder. Som person är du säker och trygg i din roll, positiv i ditt förhållningssätt och bidrar till ett bra klimat i arbetsgruppen. Du uppskattar teamarbete men är också trygg i att agera självständigt och göra egna bedömningar och prioriteringar. Du arbetar strukturerat har förmågan att prioritera ditt arbete effektivt.

Har du ett intresse för hudsjukvård och vill bli en del i vårt team och tillsammans med oss vill utveckla vår verksamhet?

Välkommen att söka ett intressant och stimulerande arbete. I denna rekrytering sker urval löpande, så ansök redan idag!

Upplysning

  • Enhetschef - Eriksson Sara , Telenr: +4660181298
  • Vårdförbundet - Thelin Karin , Telenr: +4660181650

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-17


Visa annons som pdf