Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har verksamhet inom specialiserad sluten- och öppenvård. Vi har cirka 360 medarbetare inom många olika yrkesgrupper.

På Arbetsterapin vid Sundsvalls sjukhus har vi 23 arbetsterapeuttjänster. Vår personalgrupp är dynamisk och det finns en samlad bredd och spetskompetens i gruppen då vi både har erfarna medarbetare och dem som är nyare i sin yrkesroll. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete! Region Västernorrlands strävan är att medarbetarna ska uppleva det positivt att kompetensutveckla sig. Utgångspunkten är verksamhetens behov och medarbetarnas personliga utvecklingsplan.

Region Västernorrland söker

Arbetsterapeut till Sundsvalls sjukhus

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-04 .

Arbetsuppgifter

Med patienten i fokus arbetar vi ofta i multiprofessionella team bestående av till exempel sjukgymnast/fysioterapeut, läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, undersköterska och logoped. Våra arbetsterapeuter är efterfrågade och har en tydlig roll i det personcentrerade arbetet med andra professioner. I arbetet ingår även att handleda studenter som gör sin VFU hos oss. Vi har väl inarbetade rutiner för introduktion och för dig som är nyanställd erbjuds en yrkescoach som stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut gärna med yrkeserfarenhet men vi välkomnar även dig som är ny i din yrkesroll. Det är meriterande med B-körkort. Det är viktigt för oss att du har god förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt eget arbete. Då vi arbetar i team är det även viktigt att du är en god kommunikatör med bra samarbetsförmåga och en vilja att arbeta tillsammans för att uppnå lyckade resultat. Du är flexibel och kan anpassa dig efter nya omständigheter samt se möjligheter till lösningar i situationer som kräver det. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om vår arbetsplats är du välkommen att kontakta oss.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Sandquist Maria , Telenr: +4660182010
  • Sveriges Arbetsterapeuter - Burström Anna-Lena , Telenr: +4660182009

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-27


Visa annons som pdf