Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kvinnosjukvården har verksamhet i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik med slutenvård och förlossningsverksamhet i Sundsvall och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Specialistläkare Kvinnosjukvården Region Västernorrland

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-04 .

Arbetsuppgifter

Hos oss kommer du arbeta i team bestående av andra läkarkollegor samt andra professioner.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna som specialistläkare inom kvinnosjukvården är patientansvar vilket innebär att svara för medicinsk utredning, bedömning och behandling av patienter. I denna roll är jourtjänstgöring en stor del av arbetet, där deltar du i jourlinjen. Du förväntas utbilda och handleda både studenter som yngre kollegor. Som specialistläkare förväntas du också på ett aktivt sätt bidra till verksamhetens kvalitetsutvecklingsarbete.

Placeringsort för denna tjänst är i Sundsvall, men tjänstgöring kan förekomma på andra orter i länet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och har specialistkompetens utfärdat av socialstyrelsen inom gynekologi och obstetrik. Du som söker är en beslutsam person med positiv attityd till ditt arbete. Du arbetar flexibelt och självständigt samtidigt som du främjar för god teamsamverkan. Vidare har du goda kunskaper i det svenska språket och behärskar det i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Följande dokumentation skall bifogas din ansökan enligt handläggningsordning för sakkunnigprövning vid anställning av specialistutbildade läkare vid akademiska sjukvårdsenheter och universitetssjukvårdsenheter:

1. Vetenskapliga meriter (om tillämpligt)
- Intyg om akademisk grad, exempelvis medicine doktor eller docent
- Fullständig publikationslista

2. Pedagogiska meriter (om tillämpligt)
- Intyg/dokumentation om undervisningserfarenhet
- Intyg om handledarkurs (grund- eller specialistutbildning)

3. Kliniska och övriga meriter (om tillämpligt)
- Intyg om sub-specialisering
- Intyg/dokumentation om ledningsuppdrag och/eller verksamhetsutveckling

Kontroll av läkarlegitimation och samtliga relevanta specialistbevis via Socialstyrelsen (HOSP) kommer att ske när ansökan inkommit.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Kempe Per , Telenr: +4660145294
  • SACO - Rexelius Niklas , Telenr: +4666089336

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-25


Visa annons som pdf