Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi söker nu dig som vill bli en del i vårt team som köksbiträde på 50 % på vikariat. Tjänsten är placerad vid Medicinavdelning 1, Örnsköldsviks sjukhus som tillhör länsverksamhet Kardiologi. Tjänsten innefattar dagtid och tjänstgöring var tredje helg. På avdelningen arbetar även läkare, sjuksköterska, fysioterapeut, arbetsterapeut.

Region Västernorrland söker

Köksbiträde Medicinavdelning 1 Örnsköldsviks sjukhus

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-11-01 till och med 2020-03-01 .

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är bland annat tillagning av frukost, mellanmål och kvällsmål. Beställning och servering av lunch och middag som levereras från Örnsköldsviks kommun samt beställning av övriga livsmedel. Sedvanliga rutiner vad gäller rengöring av kök och diskning efter måltider. I arbetsuppgifterna ingår också egenkontroller gällande livsmedel.

Vi är ett arbetslag med en blandning av individer i olika åldrar, män och kvinnor. Glad stämning och gott samarbete präglar avdelningen. Vi strävar efter en gemensam värdegrund, där engagemang och delaktighet är viktiga ingredienser. Möjlighet till friskvårdstid finns.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom restaurang och kök. Som person har du ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar en god arbetsmiljö. Du behärskar de svenska språket i både tal och skift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vilket innebär att du kan bli kallad till intervju innan sista ansökningsdag.

Är du intresserad av att bli en del av vårt härliga gäng? Känn dig hjärtligt välkommen att lämna in din ansökan, vi vill ha just Dig!

Upplysning

  • Enhetschef - Andersson Elin , Telenr: +4666089567
  • Kommunal Västernorrland - Olsson Tony , Telenr: +4666089526

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-16


Visa annons som pdf