Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen i Sollefteå ingår i Vårdområde Ådalen och är den näst största hälsocentralen inom Region Västernorrland.
På Hälsocentralen Sollefteå är vi är ett team på cirka 30 medarbetare med många olika kompetenser inom hälso-och sjukvård. Att anordna trivsamma aktiviteter på både arbets-och fritid är för oss en väsentlig del för gemenskapen på vår arbetsplats. Vi arbetar dagligen för att hjälpa invånarna på orten och tillsammans strävar vi mot att uppnå vår vision om "liv, hälsa och hållbar utveckling i Västernorrland".

Region Västernorrland söker

Medicinsk sekretare till HC Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-01 .

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare arbetar du i nära samarbete med läkare, sjuksköterskor och andra kollegor.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär journaldokumentation efter diktat, diagnosregistrering, remisshantering, posthantering, IT-stöd, receptionsarbete och telefoni av administrativ karaktär.
Arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt, det är därför viktigt att du är duktig på att kommunicera och samarbeta.

Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning som medicinsk sekreterare. Personliga egenskaper som vi värdesätter är noggrannhet och ansvarstagande. Du bör ha god samarbetsförmåga .Erfarenhet av datajournal NCS Cross är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Är du intresserad av att vara med och påverka, bygga upp och utveckla vår verksamhet?

I denna rekrytering arbetar vi löpande med urval, vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonsering- eller rekryteringshjälp.

Upplysning

  • Hälsocentralschef - Johansson Susanne , Telenr: +4662019062
  • Vision - Byström Ylva , Telenr: 070-6328036

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-18


Visa annons som pdf