Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Verksamhet ekonomi och samordning består av ca 70 medarbetare; uppdelade i fyra enheter. Aktuell tjänst hör till Centralreceptionen på Sundsvalls sjukhus.

Region Västernorrland söker

Receptionist till Centralreceptionen Sundsvalls sjukhus

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-10-28 till och med 2019-12-31 .

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär administrativt arbete i receptionen med kassahantering, besöksregistreringar, efterfaktureringar och övrigt dagliga administrativa arbetsuppgifter.

Tjänsten är en vikariatsanställning, fram till och med 2019-12-31med omgående tillträde och du kommer att arbeta heltid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett bra bemötande med hög servicekänsla, du är strukturerad, flexibel och stresstålig. I ditt arbete trivs du med att arbeta självständigt men också tillsammans med dina kollegor.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet och förväntar oss att du har hög integritet och du är noggrann.

Du har erfarenhet av administrativa uppgifter, gärna i offentlig förvaltning, och du är van att informera muntligt och skriftligt. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Du bör ha goda allmänna datorkunskaper och kunskaper i SYSteam Cross är meriterande. Du har treårigt gymnasium gärna med inriktning mot Administrativ service.


Välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut.

Upplysning

  • Enhetschef - Swerin Jacobsson Mona , Telenr: +4662019485
  • Vision - Valkebäck Erika , Telenr: +4660184834

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-16


Visa annons som pdf