Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Njurmedicinska enheten består av dialysmottagning, självdialysmottagning, PD-mottagning och njurmottagning. Din placering kommer att bli på dialysmottagningen i Örnsköldsvik. På njurmedicinska enheten arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterska och köksbiträde. Vi arbetar tätt ihop och har ett välfungerande samarbete.

Region Västernorrland söker

Dialyssjuksköterska till Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-30 .

Arbetsuppgifter

Vi har alltid patienterna i centrum och utgår från den enskildes egenvårdsförmåga. På dialysen etablerar vi oftast en långvarig vårdrelation med patienterna. Som sjuksköterska hos oss tar du ansvar för 2-3 patienter per arbetsskift och på bästa sätt planerar och genomför deras dialysbehandlingar.

Inskolning sker under 6-8 veckor efter ett fastställt introduktionsprogram
- På dialysen har vi individuella scheman, arbetar dagtid måndag-lördag
- Du kommer att vara PAS (patientansvarig sjuksköterska) för 2 patienter.
- Arbetet som sjuksköterska är varierande där både omvårdnad och medicinteknisk vård ingår under arbetspasset.

Denna tjänst avser en resursanställning vilket innebär en tillsvidareanställning inom förvaltningen med en tillfällig placering på dialysmottagningen i Örnsköldsvik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har goda språkkunskaper i det svenska språket.

Du är flexibel och kan snabbt ändra sitt synsätt, förhållningssätt och ser möjligheter i förändringar. Du har en god samarbetsförmåga som innebär att du är lyhörd och kommunicerar på ett bra och konstruktivt sätt. Du som söker har ett strukturerat förhållningssätt som resulterar i att du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett bra sätt. Det är viktigt att du är noggrann och kvalitetsmedveten.

Välkommen in med din ansökan.

Upplysning

  • Enhetschef - Andersson Åsa , Telenr: +4666089593
  • Vårdförbundet - Asplund Victoria , Telenr: 073-2710282

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-27


Visa annons som pdf