Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Rättspsykiatriska Regionkliniken (RPK) är idag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Avdelning 92 är belägen på Rättspsykiatriska Regionkliniken i Nacksta och rymmer åtta vårdplatser. På avdelningen finns 14 tjänster fördelade på sjuksköterskor och skötare, inklusive enhetschef och samordnare. Det dagliga vårdarbetet på avdelningen grundar sig på ett kognitivt förhållningssätt gentemot patienterna där stor vikt läggs vid struktur, tydlighet och förutsägbarhet. Alla patienter har tre kontaktpersoner att tillgå.

Region Västernorrland söker

Skötare till Rättspsykiatriska Regionkliniken, avd 92, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Som skötare vid RPK är du en del av ett multiprofessionellt team som både sörjer för patientens dagliga behov av rättspsykiatrisk omvårdnad, samt planerar vårdinnehållet tillsammans med andra yrkeskategorier. Du utför avdelningens dagliga verksamhet samt är en del av en hälsofrämjande miljöterapi. Dina arbetsuppgifter består även av strukturerade vårdinsatser såsom kognitiva samtal, riskbedömningar, vårdplaneringar och ronder. Arbetet innebär bemanning heldygn, schemaläggningen är individuell med ansvar till bemanningsuppdraget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad skötare eller undersköterska med vidareutbildning inom psykiatrisk omvårdnad. Du talar och skriver svenska obehindrat, vi ser det som meriterande med flerspråkighet och körkort B. Dina personliga kompetenser är viktiga för tjänsten, vi söker dig med integritet, du är lugn och stabil, har en god kommunikativ förmåga och arbetar bra tillsammans med andra.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.
Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Hedqvist Lars , Telenr:
  • Kommunal Västernorrland - Eriksson Henriette , Telenr: 010-442 97 61

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-28


Visa annons som pdf