Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker en administratör till avdelning 16 och 17 Sollefteå.

Region Västernorrland söker

Administratör avdelning 16 och 17 Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-02 .

Arbetsuppgifter

I din roll som administratör hos oss kommer du i förstahand bistå enhetscheferna på vårdavdelningarna 16 och 17 med administrativa uppgifter. Dina arbetsuppgifter består bland annat av behörighetsbeställningar för personal, viss schemaplanering, ha en helhetssyn över tillgänglig personal på de två enheterna och därmed ha koll på behov av vikarier.

Kvalifikationer

Du som söker har gymnasiekompetens, det är meriterande om du har utbildning i administration eller erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliglämplighet och du som söker har ett gott bemötande och ger god service. Du trivs med att ha en god struktur och du är noggrann i ditt arbete.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer arbeta heltid.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Edholm Ann , Telenr: +4662019265
  • Vision - Kornijenko Gudrun , Telenr: +4661184359

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-22


Visa annons som pdf