Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Ögonsjukvården i Region Västernorrland bedrivs som länsverksamhet med mottagningar i Örnsköldsvik, Sollefteå och Sundsvall. På alla orter tar vi emot och behandlar patienter med kroniska ögonsjukdomar som t ex glaucom, maculadegeneration och diabetes samt behandlar barn med skelningsproblematik och synnedsättningar. Vi opererar också katarakter och skelningar.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till ögonmottagning, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

På grund av framtida pensionsavgångar behöver vi nu förstärka vår sjuksköterskebemanning på ögonmottagningen i Örnsköldsvik. Vi söker dig som är nyfiken på ögonsjukvård och som i framtiden kan tänka sig gå en vidareutbildning inom området.

Hos oss kommer du få arbeta med förberedande undersökningar av patienter inför läkarbesöket men även självständiga mottagningar med synprövning. Dina arbetsuppgifter innebär också mätningar av ögontryck samt synfältsundersökningar. Telefonrådgivning förekommer i denna roll.

Hos oss arbetar vi endast dagtid 7.30-16.45.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för ögonsjukvård och som i framtiden vill vidareutbilda sig inom ögonsjukvård. Du har goda kunskaper i svenska i tal som skrift samt goda kunskaper i engelska i tal.

Du som söker är en flexibel person som tar ansvar för sin arbetsuppgift. Du har en god samarbetsförmåga samt planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Denna tjänst är en resursanställning vilket innebär en tillsvidareanställning inom förvaltningen med en tillfällig placering på ögonmottagningen i Örnsköldsvik.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Månsson Elisabeth , Telenr: 070-248 42 97
  • Vårdförbundet - Pohl Eva , Telenr: +4666089260

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-30


Visa annons som pdf