Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Rättspsykiatriska regionkliniken, RPK, är i dag en av landets största kliniker för vård av patienter överlämnade enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LPR). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Vårdavdelning 93
Avdelning 93 är uppdelad i två enheter, en intagsenhet som består av 6 vårdplatser och 2 rum för särskild avskiljning samt en vårdenhet bestående av 8 vårdplatser. Avdelningen har en enhetschef och en samordnare samt sju sjuksköterskor och tjugo skötare.

Nu söker vi en Sjuksköterska för dagtjänstgöring med intresse för rättspsykiatrisk omvårdnad!

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska dagtjänst till Rättspsykiatriska kliniken avd. 93, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där du som sjuksköterska har ett omvårdnadsansvar. Du deltar bland annat i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder, läkemedelsadministration, du kommer även att vara delaktig i riskbedömningar, vårdplaneringar samt funktionsbedömningar.

Du kommer vara en del av ett multiprofessionellt team. Du arbetar med avdelningens dagliga verksamhet samt är en del av en hälsofrämjande miljöterapi. På avdelningen kommer du vara delaktig i vårdinsatser såsom kognitiva samtal, aktiviteter, riskbedömningar, ronder, journalföring med mera.

Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll kan bidra till vår verksamhet. När du börjar hos oss får du en introduktion och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, önskvärt är om du har vidareutbildning i psykiatri. Det är viktigt att du har ett stort intresse för människor samt att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Som person är du ansvarstagande och balanserad. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare. Krav för tjänsten är svenska i tal och skrift, vi ser flerspråkighet som en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

RPK tillämpar kompetenstrappa för sjuksköterskor, vi har individuell lönesättning och individuella scheman. Som medarbetare har du även goda möjligheter till träning i det egna gymmet och motionshallen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Upplysning

  • Enhetschef - Raynaud Robert , Telenr: 070-674 77 75
  • Vårdförbundet - Wallner Peter , Telenr: 060-181950

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-03


Visa annons som pdf